Stäng
Celestron Starsense till Skywatcher

Produktinformation:

Celestron Starsense modul för helautomatisk Goto kalibrering till Skywatcher teleskop

Med StarSense slipper du det jobbiga och tidsödande momentet med att manuellt lokalisera minst två stjärnor på himlen för att kalibrera ditt datoriserade teleskop! En knapptryckning och StarSense lokaliserar dessa stjärnor själv inom några minuter. Om du vill så kan du ange fler stjärnor för StarSense att lokalisera och därmed få större noggrannhet.

Denna version av StarSense är kompatibel med nästan alla Skywatcher teleskop och monteringar med Synscan handkontroll, se nedan!

Hemligheten bakom StarSense är en kamera som tar en serie bilder av natthimlen, "läser av" stjärnmönstret och jämför med databasen som finns i handkontrollen och på så sätt vet hur teleskopet ska kalibreras. Efter ungefär tre minuter har StarSense samlat tillräckligt med information för att triangulera sin position och kalibrera monteringen. Tryck sedan på knappen "Sky Tour" och du får en guidad tur till de finaste objekten på himlen!

Även till de mer avancerade teleskopen kommer StarSense att vara ett utomordentligt tillbehör. StarSense ersätter dyr programvara som används för sedvanlig teleskopstyrning och ger överlägsen peknoggrannhet från horisont till horisont. 

Huvudfunktioner

  • Inget behov av att identifiera eller manuellt lokalisera någon stjärna på himlen. StarSense justeras automatiskt ditt teleskop så att du kan börja observera inom några minuter.
  • Enda tillbehör som finns tillgängligt som möjliggör automatisk GoTo-funktion.
  • Gör teleskopet klart för observation inom bara tre minuter.
  • Ger mycket hög noggrannhet vid kalibrering med många stjärnor.
  • Handkontroll med 40000 objekt i databasen.

Kompatibel med:

HEQ5, EQ6, AZ-EQ5, AZ-EQ6, EQ8, AZ SynScan.

Observera: Starsense ersätter den befintliga handkontrollen till din montering.Andra som köpte Celestron Starsense till Skywatcher har även köpt...

Standardvy | Byt till Mobil vy